velkommen-uden-tekst

 

 

Velkommen til rampe.dk

Ny hjemmeside og ny shop

quickrampe-produkter-2
slide14
slide01-1
slide06-1
slide07-1
slide03-2
slide05-2
slide09-1
slide10-1
slide11-1
slide00
slide12-1
Altan/terrasse

En altan eller terrasse er et fantastisk sted på dejlige sommerdage og aftener. For de fleste mennesker bliver de til boligens ekstra rum i sommerhalvåret. Sidder man imidlertid i en kørestol, kan det være svært, for ikke at sige umuligt, at benytte sin altan.

Konstruktionen af de fleste altaner og terrasser bevirker nemlig, at altanen er i et lavere niveau end selve gulvniveauet i bygningen. Dette er naturligvis for at sikre bygningen mod vand udefra.

Under normale omstændigheder kan en rampe sagtens sikre tilgængeligheden til altanen eller terrassen. Men hvad gør man, hvis der er tale om en lille smal altan, hvor en rampe vil optage for meget plads? I en sådan situation vil den optimale løsning være at "hæve" hele niveauet på altanen. Excellent Six-Pack har en lav vægt, lav pris og en utrolig styrke. Med Excellent Six-Pack fliser kan regnvand, sne m.v. sagtens løbe igennem og samtidig opnår man et stabilt og brugbart gulv.
 

En rampe er ikke altid en optimal løsning - specielt, hvis der er tale om begrænset plads, som hindrer brugeren i at få optimal udnyttelse.
Hvis gulvniveauet hæves, vil der være optimal tilgængelighed til altanen. Excellent fliser eller Six-Pack dræner vand fra overfladen, og vejer kun en brøkdel af f.eks. betonfliser.