quickrampe-produkter-1
system-amb2-highres2
slide01-2
slide06-2
slide07-2
contact5-1
Bruseniche med kant

Det er dyrt og tidskrævende, at fjerne forhindringer i et badeværelse.

Derfor er "excellent bruseniche system” både hurtigt at installere (få timer) og økonomisk meget overskueligt.

Der kan bygges ramper helt op til kanten af brusenichen, uden at skulle fjerne forhindringerne. Samtidig er ramperne nemme at fjerne igen, når / hvis man flytter til en ny bolig.

Med Excellent rampesystem er det ikke nødvendigt at skulle bore i de fine fliser i badeværelset, vores egne fastgørelses metoder er helt uskadelige for dit badeværelse.


Brusenichen fyldes op og der opbygges en rampe op til brusenichekanten.
Ved at bygge en rampe op til brusenichekanten og samtidig fylde brusenichen op, sikres der nem tilgængelighed og samtidig undgåes besværlige og tunge løft.

For at skabe optimal tilgængelighed, kan rampen udbygges med en hjørneløsning (hvis pladsen tillader det). Excellent Systems fliser og ramper kan tilpasses nøjagtigt til brusenichen uden der ændres i den bestående konstruktion.

Fremgangsmåde ved montering af ramper ved brusenicher med kant

Da brusenicher ikke har nogen umiddelbar standard m.h.t dybde og størrelse, er det svært at beskrive en standard løsning. Nedenstående er vist et par illustrationer med løsninger til brusenicher med kant.

Da det er svært at fastgøre en lille rampe i bunden af en brusenichen, derfor lægges der et lag fliser sluttende med en rampe som tilpasses højden af gulvet.


Når der er brug for flere lag af fliser, kan man vælge frit mellem op eller ned i brusenichen.