velkommen-uden-tekst

 

 

Velkommen til rampe.dk

Ny hjemmeside og ny shop

quickrampe-produkter-2
slide14
slide01-1
slide06-1
slide07-1
slide03-2
slide05-2
slide09-1
slide10-1
slide11-1
slide00
slide12-1
Indgangsmåtter

Det er en rigtig god ide at få en måtte foran indgangen til skoler, fritidsordninger, sfo osv. Da børn som kendt slæber en masse skidt med ind, når de har været ude og lege i skolegården eller i sandkassen. For at reducere det skidt der bliver slæbt med ind, kan man lægge en måtte. Måtten er nem at vedligeholde, og har en lang levetid.

Indgangsmåtter kan lægges med farvede fliser spredt rundt på måtten, til stor glæde for børnene. Dette gør det ekstra atraktivt for børnene at hoppe fra farve til farve, og samtidig hoppe snavset af fodtøjet.

Udover man mindsker at få skidt med indendørs, så får man oveni købet gladere rengøringspersonale.

Hold skidtet fra dørene
Med en Excellent indgangsmåtte liggende foran indgangen til bygningen, reducerer man mængden af sand (sandpapir) og småsten (huller i linolium) som bringes med fodtøjet ind. Helhedsintrykket bliver bedre og reducer behovet for rengøring.

Det mindre slid på gulvbelægningen indendørs, øger levetiden af denne betragteligt.  

Måtten er opbygget af 25 x 25 fliser, så de er nemmere at tilpasse, og ved udskiftning af slidte dele, ikke behøver at udskifte hele måtten, og blot kun de enkelte felter. Dette giver god driftsøkonomi.

Indgangsmåtter med indbygget rampe
I indgangsmåtter fra excellent kan man samtidig integrere ramper, så man kommer op i niveau med dørtrinnet, og ikke kommer på kanten med loven. Uanset hvor højt der er op til døren, så kan vi bygge ramper, med lige den hældning og bredde der ønskes.

I rampesystemet er der "indbygget" dræn, så man hurtigt og uden problemer kommer af med vand og slud. Overfladen bliver samtidig hurtig tør igen.