quickrampe-produkter-1
system-amb2-highres2
slide01-2
slide06-2
slide07-2
contact5-1
Om skridsikring

Skridsikkerhed! et ord der burde fjernes fra ordbogen. Alle mennesker kan falde, snuble, træde skævt eller glide på alle typer underlag. Det er kun et spørgsmål om sammenfald af uheldige omstændigheder. Det kan være nye lædersko, frost, dårlig belysning etc. Noget som vi alle kommer ud for. Vi har oven i købet set vor egen Dronning falde på en trappe. Hvis noget kunne have forhindret dette, var det naturligvis blevet gjort. Det korrekte ord i denne sammenhæng er derfor SKRIDHÆMMENDE.

Excellent systems laver test, og forbedrer konstant rampesystemet, for at gøre det mere skridhæmmende. Det sidste, der er blevet udviklet, kaldes "SlipStop" - som der kan læses mere om på siden her.

 

Eksempel på anbefalet montagemønster.

Excellent SlipStop anbefales monteret i "skak-tern" i ramper og fliser. Dette giver en optimal overflade dækning, så der opnås bedst mulig skridhæmning.

Excellent SlipStop monteres altid i øverste venstre hjørne på rampen eller flisen. Ved montage placeres Excellent SlipStop under rampen eller flisen. For korrekt montage "presses" ned på rampen eller flisen til "tårnene" på Excellent SlipStop stikker op gennem hullerne. Alternativt kan der bruges gummihammer til montage.

Nedenfor er vist eksempel på montage af Excellent SlipStop i Excellent rampe. Princippet i montagen er ens for de resterende Excellent SlipStop.