quickrampe-produkter-1
system-amb2-highres2
slide01-2
slide06-2
slide07-2
contact5-1
FAQ

Spørgsmål

Mange spørgsmål kan dukke op når man skal have en rampe. Nogle kan du måske få besvaret her.

Ring endelig til os, eller send billeder på mail af dit dørtrin eller kant, hvis der er noget du er i tvivl om. Hvis du ikke har mulighed for selv, eller vha familiemedlemmer at få taget mål, kan vi også sende en montør forbi ved lejlighed for at hjælpe med at tage de korrekte mål.

Jeg skal bruge en rampe, hvad gør jeg?
Du opmåler først bredde, højde og evt. længde til din nye rampe.
Du kan nu endten bestille en af vores ”gør det selv” pakker, som indeholder standard ramper og selv montere rampen. Standard ramper kan f.eks. findes under Quickramper, eller KIT.
Standard ramperne er lavet til at man kan opstille disse uden for meget forskelligt værktøj, og til disse ramper er der lavet vejledninger, til både tilpasning i højden, bredden men også fastgørelse til underlaget.

Du kan også bestille montering af rampen.  Så tilpasser vi rampen til din bygning.

Hvilke mål skal jeg bruge for at bestille den korrekte rampe?
De vigtigste mål man har behov for er, hvor bred rampen skal være, højden på rampen, samt hvor lang man ønsker rampen ud i rummet. Du kan evt. bestille vores Ramp O Meter til korrekt opmåling af højden på dørtrinet/kanten.
(Tegning af et dørtrin, hvor man med pile viser hvor man tager målene)

Hvad siger lovgivningen?
I Danmark har vi noget kaldet et bygningsreglement, som også indeholder retningslinjer for hvordan en rampe burde udformes.

Hvordan opmåler jeg til en rampe med hjørner?
Ønsker man for eksempel en rampe med et hjørne, eller skal der være repos foran døren, så skal der både nogle flere mål til, og der vil i langt de fleste tilfælde også være behov for yderligere tilpasning af selve rampen ved opsætning. Her råder vi kunden til at tage kontakt til os telefonisk eller via e-mail.

Hvordan opmåler jeg til en rampe med repos?
Ønsker man for eksempel en rampe med et hjørne, eller skal der være repos foran døren, så skal der både nogle flere mål til, og der vil i langt de fleste tilfælde også være behov for yderligere tilpasning af selve rampen ved opsætning. Her råder vi kunden til at tage kontakt til os telefonisk eller via e-mail.

Hvordan monterer i?
Excellent Systems montørbiler er speciel indrettet til vores eget producerede rampesystem, således vi altid har ramper med i bilen til direkte opsætning. Dermed sparer vi både ventetid, køretid og miljøet for unødvendig Co2 udledning. 

Hvilket materiale er rampen lavet af?
Alle Excellent Systems produkter er lavet af det miljøvenlige PE. PE er 100% PVC frit, 100% giftfrit og genanvendeligt.
Læs mere her..

Hvordan sikrer jeg at mit gulv ikke bliver ødelagt?
Indenfor, på træ, fliser eller marmor mm., monteres ramper med pladepropper med tape. Tapen kan nemt nulres af alle overflader og laver ikke mærker på gulvet.

Hvor mange års garanti er der på min rampe?
Fra Juni 2017 gælder vores garanti nu ikke bare 5 men 15 år. Garantien gælder fra produktionsdato, som står under både ramper og fliser.

 

Vi ser frem til at kunne være dig behjælpelig med at komme ud af hoveddøren, badeværelset eller ind i sommerhuset!