quickrampe-produkter-1
system-amb2-highres2
slide01-2
slide06-2
slide07-2
contact5-1
Befæstigelse

Nedenstående findes en lang række befæstigelsesmuligheder for Excellent rampesystem. Befæstigelserne kan bruges individuelt eller kombineres efter ønske. Nedenstående lister viser fremgangsmetoderne i hovedtræk. 


Dørtrinsskruer:
Dette er en simpel befæstigelses metode. Anbefales på steder med trædørtrin, hvor underlaget ikke kan benyttes til fastgørelse. (F.eks. gulv med tæppe, kokus m.v.)

Plastprop:
Bruges som en ekstra skridsikring under flise- og rampemoduler på glatte og rene overflader, eller for at beskytte underlag af træ, parketgulve m.v. Plastproppen monteres på undersiden i "hullerne" på undersiden af fliser og ramper.

Pladeprop:
Bruges til at fastholde fliser og ramper, hvor andre befæstigelse løsninger ikke rækker. Dobbeltklæberen giver mulighed for at klæbe fast på glatte flader, hvor man ikke kan skrue fast. Specielt velegnet til badeværelser og glatte overflader. Det er vigtigt at området rengøres grundigt før montage. Når rampen monteres skal den trykkes ned i 10-15 sekunder for bedst mulige klæbe-resultat. Rampen kan efterfølgende fjernes for rengøring, mens pladeproppen bliver siddende fast på underlaget for nem montage efter rengøring.

Glider:
Bruges ved montage af ramper udendørs, hvod de øvrige befæstigelses løsninger ikke rækker. Glideren monteres som et "T" ca. 10 cm fra den inderste kant mod f.eks. dørtrin, trappe, repos, m.v. Glideren fastgøres ved at bore med et Ø5 mm betonbor i belægningen under rampen og derefter at montere skrue og rawlplug i hullet. Der bruges fliser som skabelon for boringen som vist herunder. Rampen ligger "løst" ovenpå glideren og kan derfor nemt løftes væk for rengøring.

F-Lock:
F-Lock er en speciallock til befæstigelse af små ramper på træ eller beton. Der bores huller med et Ø5 mm bor, hvor rampen bruges som skabelon. Herefter monteres rawlplug og slutteligt monteres F-Lock hovedet og skruen.

Dobbeltklæbende tape:
Special tape specielt udviklet til at fastgøre små ramper på alle typer af glatte flader. Området hvor tapen skal benyttes rengøres grundigt før montage. Når rampen monteres holdes den nede i 10-15 sekunder for bedst mulige resultat.