quickrampe-produkter-1
system-amb2-highres2
slide01-2
slide06-2
slide07-2
contact5-1
Rengøring

Ramper og fliser i Excellent Systems produktprogram er 100% gift- og PVC-fri. Råvaren, der er brugt i systemet, er fødevaregodkendt. Der er ingen porer, som kan optage bakterier.

Den daglige rengøring klares med de rengøringsmidler, man i forvejen bruger i rengøringen.

Ved udendørs ramper og måtter kan højtryksrenser med fordel benyttes på selve rampen/måtten. Det er en fordel, hvis underlaget under rampen/måtten er rengjort inden man benytter højtryksrenser. Se nedenstående billedserie.

Eksempel på rengøring under udendørs måtte. Måtten
Eksempel på rengøring under udendørs måtte. Måtten "lynes" op i baner af 3-4 fliser. Fej underlaget rent under måtten. Rul, efter rengøring, måtten tilbage på plads. Træd derefter let op ad hele samlingen for korrekt montage.

Rengøring af ramper i vådrum:
Ramper og måtter i badeværelset foretages som ved normal rengøring. Det er altid en god ide at skylle måtter i bruseniche på bagsiden efter hvert bad, da rengøringen derved vil være nemt og overskueligt. Har man brug for en tilbundsgående rengøring, har man mulighed for at sætte fliserne i opvaskemaskinen og køre et desinficerings- og afkalknings program. Systemet tåler også autoklavering (+130 º C).

Eksempel på rengøring af måtte i bruseniche. Måtten
Eksempel på rengøring af måtte i bruseniche. Måtten "rulles" op og skylles på undersiden. Ved brug for grundigere rengøring og desinficering kan fliserne vaskes i opvaskemaskine.

Rengøring af dørtrinsramper:
Dørtrinsramper er ofte nemme at håndtere, og rengøringen skal blot foretages som et led i den daglige rutine. Ramperne kan støvsuges normalt som et almindeligt underlag. Det anbefales at ramperne med passende mellemrum afmonteres og der rengøres under ramperne, ligesom ramperne skylles under f.eks. en bruser. Hvis ramperne er befæstiget med dørtrinsskruer eller pladeprop løftes rampen op og rengøringen foretages. Dørtrinsskruerne og pladepropperne sidder fast og rampen kan derfor nemt monteres igen efter rengøring. Sidder rampen med dobbeltklæbende tape, skal dette fjernes før rengøring og efterfølgende monteres nyt tape for befæstigelse.

Eksempel på rengøring af dørtrinsrampe monteret med Pladeprop
Eksempel på rengøring af dørtrinsrampe monteret med Pladeprop.